Wat leuk dat je even op bezoek bent gekomen! Ik ben Edita en woon in een magische omgeving in IJsselmonde te Rotterdam. Sinds 2015 ben ik begonnen met fotografie en heb deze passie met de jaren verder ontwikkeld. Mijn passie is portretfotografie (ook voor zzp’ers), bijzondere fotoshoots (zwangere vrouwen, love shoots enz). Dit kan in de studio of op locatie. Daarnaast doe ik ook evenementen, feesten en bruiloften.
In 2017 heb ik op Wereldvluchtelingendag met mijn eigen project geëxposeerd, genaamd “Verborgen emoties”. Een fotoreportage van vluchtelingen en thuis -en daklozen.  Een hele dankbare samenwerking met de Pauluskerk Rotterdam.

In 2018 heb ik in Armenië een expositie (Stad van Herinneringen) mogen doen om de geschiedenis van de stad weer te geven.

Vanaf 2019 ben ik trotse eigenaar van een studio in Rotterdam waar je van harte welkom bent!

Neem voor een nadere kennismaking gerust contact met mij op 0684841137. Tijdens een vrijblijvende afspraak zullen wij al jouw wensen bespreken.

Ik ben door Youth Business International genomineerd voor twee awards: Young Female Entrepreneur – Europe Award of the Year en Award of the Year 2020